Gästspel Stephen Miles, Incident Management ISKGA

Vi på Nynäs Kajak & Upplevelse är väldigt stolta över att få hit ISKGA (International Seakayak Guide Association) guiden Stephen Miles till oss i sommar. Mr Miles kommer till oss i början av augusti så håll ögona öppna så återkommer vi snart med aktuella datum och vilka kurser Stephen kommer hålla denna sommar hos oss på Nynäs Kajak & Upplevelse

DSC_8385

 

Presentation av Incident management kursen

Denna kurs täcker över ett stort område av strategier för att klara av olika typer av scenarion som uppstå under en kortare eller längre kajaktur.

Från enklare räddningar till mer komplexa scenarion i mer utsatta miljöer. Från själva räddningen till att reda ut situationen efteråt med eller utan hjälp av externa aktörer.

Denna kurs är en del av ISKGA´s kursutbud. Denna modul är normalt 4 dagar men då vi inte har något tidvatten eller stor surf i området håller Stephen de två första dagarna av kursen hos oss.

Detta ingår:

Guidning/instruktion av Stephen Miles. Alla undervisning sker på engelska. antal kursdeltagare per kurs är max 6 personer så mycket tid finns för individuell instruktion.

Detta ingår inte:

Kajak samt övrig personlig paddlingsutrustning, lunch att äta ute i skärgården under kursdagarna.

Kajak samt övrig paddlingsutrustning kan självklart hyras av oss på Nynäs Kajak & Upplevelse till rabatterade priser för kursdeltagare.

Pris 2495:- 

 

 

 

 

  • Webbshoppen Kajaktips Kajakbloggen
Vi är ett kajakföretag beläget mitt i Nynäshamns vackra skärgård. Hos oss kan du hyra och köpa
havskajaker samt övrig friluftsutrustning. Vi anordnar även guidade turer och teknikkurser där du
i din egen takt får möjlighet att utveckla dina paddelkunskaper.

Copyright © 2012-2016 Nynäs Kajak & Upplevelse. Alla rättigheter reserverade.
Nynäs Kajak & UpplevelseEpost: info@nynaskajak.se