Bland kobbar och skär

IMAG0960

Med havskajak får du en nära naturupplevelse bland kobbar och skär i Nynäshamns vackra skärgård. Med erfaren ledare startar vi turen på ön trehörningen hos oss på Nynäs Kajak & Upplevelse. Turen passar både nybörjare samt de som paddlat tidigare. I Nynäshamn har du ofta horisonten i blickfånget men kan även få njuta av paddling kring små öar, vikar och vass. Under turen stannar vi till för en paus och njuter av kaffe och smörgås och det finns även tillfälle för bad. Turen startar med en säkerhetsgenomgång där vi går igenom kajaken och övrig utrustning samt paddelteknik.

Aktivitetslängd: Ca. 4 timmar

Avångar: Kolla vår kalender för att se vilka datum vi genomför denna tur. Turen är mellan 13.00-17.00. Kom senast en kvart innan för val av kajak och övrig utrustning.

Plats: Vi håller till vid Hotell Nynäs Havsbad på ön Trehörningen. Ta väg 73 till Nynäshamn, åk förbi färjeterminalen och hamnen. Efter 30-vägsträckan vid Svandammskolan är det sen skyltat Nynäs Havsbad till vänster. Följs skyltningen. Det tar ca 45 min från Stockholm.

Kommunalt: Pendeltåg från Stockholm avstigning Nynäshamn Station. ca 15-20 min promenad. Ring oss för mer info.

Bra paddelkläder:  Sköna fritidskläder som kan vara av syntet eller ull (helst inte bomull, det suger åt sig vatten och kyler), Sandaler/gympaskor/barfota, vind/regnjacka, keps/hatt

Utrustning att ha med: Vind/regnkläder, badkläder, handduk, samt komplett extra ombyte i påse. Solskydd, solglasögon, säkringssnöre till glasögon,varm tröja och vattenflaska.

Detta ingår: Kajak, flytväst, kapell och paddel. Kaffe/te och smörgås och kajakledare. Meddela om du har några allergier.

Gruppstorlek: Max 6 deltagare

Övrigt: Simkunnighet är ett krav. Åldersgräns är 15år med målsmans medgivande.  All paddling sker på egen risk.  Turen kan ställas in och flyttas till annan dag vid för hård vind/ åska. Meddela om du har några allergier när det gäller maten.

Pris: 750:- per person inkl. moms.

Kajaker

  • Webbshoppen Kajaktips Kajakbloggen
Vi är ett kajakföretag beläget mitt i Nynäshamns vackra skärgård. Hos oss kan du hyra och köpa
havskajaker samt övrig friluftsutrustning. Vi anordnar även guidade turer och teknikkurser där du
i din egen takt får möjlighet att utveckla dina paddelkunskaper.

Copyright © 2012-2016 Nynäs Kajak & Upplevelse. Alla rättigheter reserverade.
Nynäs Kajak & UpplevelseEpost: info@nynaskajak.se