Packlista vid kurser & turer

Våra kajaker har packningsutrymmen med lock där du kan lägga ner det du behöver ha med dig för en tur. Det bästa är att ha allting nere i kajaken då det minskar vindfånget när du paddlar. När du packar är det bättre att använda flera små vattentäta packpåsar eller plastpåsar än en stor påse. Då blir det lättare att stuva i packutrymmet. Ta gärna med dig extra plastpåsar. Det går aldrig att garantera att en kajak är helt vattentät.

 

 

 

PACKNINGSTIPS FÖR  VÅRA TURER OCH KURSER

Bra kläder att paddla i: Sköna fritidskläder som kan vara av syntet eller ull (helst inte bomull, det suger åt sig vatten och kyler), Sandaler/gympaskor/barfota, vind/regnjacka, keps/hatt

Övrigt som kan vara bra att ta med: Handduk, badkläder, säkringssnöre till glasögon, solglasögon, vattenflaska ca. 1 liter att ha nära till hands på kajaken, solkräm och egna mediciner.

Extra kläder: Ett komplett klädombyte för paddling ska tas med som du lägger i en plastpåse eller vattentät packsäck. Fleece eller annan varm tröja. Du som är med på våra kurser där kamraträddningar ingår, kan det vara bra att ta med en våtdräkt eller torrdräkt om det är lite kyligare i vattnet. Vi har våtdräkter till uthyrning hos oss.

 


 

  • Webbshoppen Kajaktips Kajakbloggen
Vi är ett kajakföretag beläget mitt i Nynäshamns vackra skärgård. Hos oss kan du hyra och köpa
havskajaker samt övrig friluftsutrustning. Vi anordnar även guidade turer och teknikkurser där du
i din egen takt får möjlighet att utveckla dina paddelkunskaper.

Copyright © 2012-2016 Nynäs Kajak & Upplevelse. Alla rättigheter reserverade.
Nynäs Kajak & UpplevelseEpost: info@nynaskajak.se