Yoga & Paddling

yoga

 

 

 

 

 

 

Följ med på en tur där du får njuta av både kajakpaddling och yoga. Det här är en perfekt kombination som passar både nybörjare och de som provat tidigare.Vad ditt mål än må vara: att bli lugnare, att kontrollera din kropp, att nå ett högre medvetande eller alla dessa saker samtidigt kommer yogan och paddlingen att ge dig mer balans, harmoni och frihet. Yoga är en enkel väg som ger både styrka och flexibilitet. Tempot är vänligt med fokus på dig som individ.

Innan turen startar har vår kajakinstruktör en genomgång av kajaken och övrig utrustning samt paddelteknik. Yogan utförs på yogamattor på en ö i skärgården och där vi har havet som blickfång. Yogan och kajakpaddlingen passar dig som är både nybörjare och för dig som provat på tidigare. Yogan och paddlingen anpassas efter gruppen. Vi avslutar med en fika på stranden innan vi sakta paddlar hemåt med kajakerna.

Aktivitetslängd: 4 timmar

Avgångar: Se kalender för datum när Paddling & Yoga genomförs. Lördagar i kalendern startar vi kl 11.00 och är tillbaka ca. 15.00. Kom senast 15 min innan för val av kajak och övrig utrustning.

Plats: Vi håller till vid Hotell Nynäs Havsbad på ön Trehörningen. Ta väg 73 till Nynäshamn, åk förbi färjeterminalen och hamnen. Efter 30-vägsträckan vid Svandammskolan är det sen skyltat Nynäs Havsbad till vänster. Följs skyltningen. Det tar ca 45 min från Stockholm. Kommunalt: Pendeltåg från Stockholm avstigning Nynäshamn Station. ca 15-20 min promenad. Ring oss för mer info.

Parkering: Det finns gratis parkering på hotellområdet.

Bra kläder att paddla i: Sköna fritidskläder som kan vara av syntet eller ull (helst inte bomull, det suger åt sig vatten och kyler), Sandaler/gympaskor/barfota, vind/regnjacka, keps/hatt

Utrustning att ha med: Sköna kläder för Yogan, vind/regnkläder, ett komplett extra klädombyte för paddling packas i plastpåse, varm tröja, handduk, vattenflaska, eventuellt badkläder för ett dopp i havet.

Detta ingår: Kajak, flytväst, kapell och paddel. Kaffe/Té och smörgås. Erfaren kajakinstruktör som ger dig tips och råd under turen. Yogainstruktör, yogamatta. Meddela om du har några allergier.

Gruppstorlek: Max 6 deltagare

Övrigt: Simkunnighet är ett krav. Du kan vara nybörjare både i kajakpaddling och yoga. Paddlingens längd är ca. 6 km t/r. Åldersgräns är 15år med målsmans medgivande. All paddling sker på egen risk. Turen kan ställas in och flyttas till annan dag vid för hård vind/ åska.

Pris: 845:- inklusive moms.

Vill du veta mer om vår yogainstruktör Elisabeth Nilsson, gå in på  www.thaiyogamassage.se . Där kan du hitta Elisabeths yogaweekends med bland annat inslag av yogapaddling och yogaresor som hon ordnar.

P1000365

  • Webbshoppen Kajaktips Kajakbloggen
Vi är ett kajakföretag beläget mitt i Nynäshamns vackra skärgård. Hos oss kan du hyra och köpa
havskajaker samt övrig friluftsutrustning. Vi anordnar även guidade turer och teknikkurser där du
i din egen takt får möjlighet att utveckla dina paddelkunskaper.

Copyright © 2012-2016 Nynäs Kajak & Upplevelse. Alla rättigheter reserverade.
Nynäs Kajak & UpplevelseEpost: info@nynaskajak.se