Leverantörer

 HAVSKAJAKER

 

 

 

 

Tahemarine från Estland producerar mycket prisvärda kompositkajaker med flera riktigt intressanta modeller på programmet, vill du bli en mästare på grönlandsrollar kanske den läckra Greenland är något för dig eller varför inte en kajak i Spiritserien, perfekta förstakajaker både till design funktion och pris!

Zegul tillverkar premium havskajaker till mycket förmånliga priser, Zegul har ett brett modellprogram med modeller som är utvecklade för såväl långfärd som mer våg/bus orienterad kajakpaddling.

Zegul tillverkar sedan 2014 även de otroliga Arrow modellerna Play (i tre olika storlekar) Nuka GT och Empower

Zegul kajakerna går att få i 5 olika materialval, från Polyetylen till kajaker helt i kolfiber!

Tideraceseakayaks har vi på Nynäs Kajak & Upplevelse sålt i 3år, redan första gången vi provade dessa fantastiska kajaker var vi sålda på kajakernas sköna sittkomfort och magiska egenskaper på vattnet. Här kan man verkligen inte säga att det är kajaken som är begränsningen på vad som är möjligt att göra på vattnet… Engelsmannen Aled Williams är pappan till dessa skönheter, han bor och verkar på den Walesiska ön Anglesley känd för sina STORA tidvattenrace där kajakformen verkligen spelar in för att få de rätta manövreringsegenskaperna.

Tideracekajakerna produceras på den internationellt välkända Cobra fabriken i Thailand, man använder sig av det allra senaste inom komposittekniologi. Kajakerna byggs i 4 olika layups där tålighet är ett av ledorden. Tiderace tar vi för närvarande bara in efter kundbeställning, räkna med långa leveranstider.

SURFSKIS

 

 

Det sydafrikanska märket Carbonology Sports producerar riktigt fina surfskis för både nya och erfarna surfskipaddlare.

Med sina modeller Vault och Atom riktar man in sig mot tävlingspaddlaren, i den nya modellen Zest hittar den nya surfskipaddlaren sin instegs surfski.

 

SURFKAJAKER

 

 

 

 

 

Nynäs Kajak & Upplevelse säljer surfkajaker från det portugisiska kajakmärket Watertech, dessa surfkajaker byggs i olika kompositmaterial (exempelvis glasfiber) vilket gör dem accelerationsnabba och mycket manöverbara.

  • Webbshoppen Kajaktips Kajakbloggen
Vi är ett kajakföretag beläget mitt i Nynäshamns vackra skärgård. Hos oss kan du hyra och köpa
havskajaker samt övrig friluftsutrustning. Vi anordnar även guidade turer och teknikkurser där du
i din egen takt får möjlighet att utveckla dina paddelkunskaper.

Copyright © 2012-2016 Nynäs Kajak & Upplevelse. Alla rättigheter reserverade.
Nynäs Kajak & UpplevelseEpost: info@nynaskajak.se